IH-EL Virksomhedsprofil

OM IH-EL 

Om IH-EL

IH-EL er en veletableret virksomhed som har eksisteret siden 2007, vi er lokaliseret den lille industriby Frederiksværk i Nordsjælland og har gennem årerne oparbejdet en fast kundekreds af private, institutioner, industri og erhverv.


Vi er en virksomhed med et dynamisk team af særdeles veluddannet og professionelle montører, der sætter en ære i godt og veludført håndværk, hvor kvalitet og sikkerhed omkring installationer kommer i første række.

Vi uddanner os løbende, hvilket betyder at vi altid er på forkant med den nyeste teknologi og de nyeste regler.
IH-EL løser både små og store opgaver, både for private og erhverv – vi lægger vægt på god kvalitet og service. Fleksibilitet og koordinering med andre håndværkere er en naturlig ting for os.
Fra tilbudsgivning og frem til aflevering, løses opgaver efter et fastlagt koncept, hvor alt fra faglig finish til oprydning indgår.


Vi tager ansvar for fremtiden ved hele tiden at have lærlinge under uddannelse tilknyttet firmaet.

 

Tekniq

Vi er medlem af Tekniq som er installatørenes organisation der i dag repræsenterer cirka 2.800 tekniske installationsvirksomheder bl.a. inden for el- og vvs branchen.
Tekniq også din garanti for kvalitet. www.tekniq.dk
Tekniqgarantieljpgli

Autoriseret elinstallatør.

IH-EL ApS er autoriseret elinstallatør og godkendt af sikkerhedsstyrelsen.
Vi har følgende autorisations nr. EFUL-09527 www.sik.dk
Vores KLS (kvalitetsledelsessystem) er envidere certificeret og kontrolleret af Cerfidan efter gældende lovgivning: Sikkerhedsstyrelsens bekendtgørelse nr. 545 af 30. maj 2014. 

 

Certificeringsks

 

 IH-EL, der er ikke bare forbindelse - der er også kontakt.